Szolgáltatásaink

Nu Skin® Galvanic Spa™ System II

nu-skin-logoModern, stresszes életünkben a kozmetikai kezelések jóval többet jelentenek  alkalmi kényeztetésnél, a jó megjelenés és közérzet előfeltételei is egyben. A kozmetikusok már több mint ötven éve alkalmazzák a galvánáramot a bőr felfrissítésére, új energiákkal való feltöltésére. A gyengéd masszírozás során az elektromos áram koncentrálja a sejtenergiát és serkenti a vérkeringést.

A Nu Skin® Galvanic Spa™ System II és a Galvanic Spa™ System II Executive segítségével most szalonunkba élvezheti ezeket a hatásos kezeléseket. A Galvanic Spa készülékkel szabadalmazott csúcstechnológiát használva simíthatja ki vonásait és tüntetheti el a  ráncokat! A kezelés megfiatalítja arcát, revitalizálja fejbőrét, vagy akár egész testét.

A Galvanic különbség

Ez a szabadalmazott készülék állítható erősségű, alacsony feszültségű galvánáram (elektromos áram) segítségével könnyíti meg a jótékony összetevők bevitelét a bőrbe, ezáltal tisztítja, hidratálja azt, valamint élénkíti a keringést és sugárzóvá teszi bőrét.

A négy különböző cserélhető kezelőfej – arc-, fejbőr-, test- és a célzott kezelőfej – gyengéden masszírozva egységben dolgozik a különleges összetételű termékekkel. Megkönnyíti a kulcsfontosságú bőrápoló összetevők bejuttatását a bőrbe az optimális eredmény elérése érdekében.

Kutatások igazolták, hogy a Nu Skin Galvanic™ Spa II Kezelés legalább 70%-kal megnöveli az aktív hatóanyagok felszívódását még a galvánáramos kezelés után 24 órával is.

Töltse fel új energiákkal arcbőrét a Galvanic Spa™ Facial Gels termékekkel!

nuskin-ageloc-logoEzek a fiatalító arcgélek az arc kezelőfej segítségével eltávolítják a fakító szennyeződéseket a bőrből, és szabaddá teszik a pórusokat. Mindeközben jótékony összetevőkkel táplálják a bőrt, élénkítik a sejtenergiát és elősegítik a stresszes bőr regenerálódását. Bőre szembetűnően fiatalabb és vibrálóan üde lesz! Az Előkezelő Arcgél eltávolítja a szennyeződéseket, szabaddá teszi a pórusokat, nyugtatja és kondicionálja a bőrt.  A Kezelő Arcgél elősegíti a stressz utáni regenerálódást; a sejtenergia élénkítésével frissíti fel a fáradt arcbőrt és az ageLOC™ technológia által lassítja le az öregedés jeleinek megjelenését.  Ez az összetevők egy forradalmian új keveréke, amely a forrásuknál lassítja le azt.

Hogyan működik a Galvanic Kezelés?

Az előkezelés során a Galvanic Spa™ készülék negatív töltésű, ugyanúgy, ahogy az Előkezelő Arcgél is. A negatív töltések taszítják egymást bevezetve az Előkezelő Arcgélt a bőrbe. Az Előkezelő Arcgél kötéseket alakít ki a mélyen a bőrben lévő szennyeződésekkel.

A kezelés alatt mind a Galvanic készülék, mind pedig a Kezelő Arcgél pozitív töltésű. A pozitív töltések taszítása folytán a jótékony összetevők könnyebben bejutnak a bőrbe. A pozitív töltésű készülék magához vonzza az előkezelés során negatív töltésűvé vált szennyeződéseket mintegy kiszippantva azokat a bőrből

Kisimítjuk vonásait és ráncait a Tru Face™ Line Corrector segítségével!

A Tru Face™ Line Corrector pozitív töltésű prokollagén peptideket tartalmaz, amely összetevő ideálisan egészíti ki az exkluzív Galvanic Spa™ II technológiát. A célzott kezelőfejjel a Galvanic készüléket pozitív töltésre állítva (két szökökút), ezekkel a prokollagén peptidekkel még jobb eredményt lehet elérni. A Galvanic Spa™ II célzott kezelőfejet használva a Tru Face Line Corrector krémben lévő pozitív töltésű peptidek hatékonyabban szívódnak be a bőrbe. Ezek a peptidek hatékonyan csökkentik a felszíni és mély barázdákat a száj, a szem környékén, illetve a homlokon azáltal, hogy öregedést visszafordító jeleket küldenek a kollagént termelő sejteknek. Ez a kezelőfej lehetővé teszi Önnek, hogy célzottan kezelje az arc kisebb felületeit, újabb lendületet adva ezzel a már ismert öregedésgátló kezeléseknek.

Kisimítjuk a cellulitiszt a Galvanic Spa™ II Body Shaping Géllel!

Mindenki megérdemli a kozmetikai kezelések előnyeit. A Galvanic Spa II Alakformáló Gél a Galvanic Spa II készülékkel együttműködve csökkenti és kisimítja a cellulitiszt. Ez a kozmetikai kezelés a sejtenergiára fókuszál, hogy célba vegye a zsír- és méreganyag raktárakat a tónusosabb, feszesebb külsőért. Theobromine és arany kamilla tartalmával ez a magas szintű kezelés segít csökkenteni a zsírraktárakat és aktivizálja a zsír lebomlását. A fokozott hatás érdekében használja a Dermatic Effects® Body Contouring Lotiont (Feszesítő testápolót) a Galvanic Spa ™ II Alakformáló Gél kezelések között.

A NU SKIN® MEGFEJTETTE E TITOK TUDOMÁNYOS MAGYARÁZATÁT

Ismereteink azt igazolják, hogy a napsugárzás és a szennyező anyagok okozhatnak szabadgyökökhöz hasonló károkat és felgyorsítják az öregedés folyamatát. Ugyanakkor sokan azok közül, akik gondosan kerülik a napsugárzást mégis gyakran tapasztalják az öregedés indokolatlan felgyorsulását. A Nu Skin® kutatásai feltárták a bőr öregedésének egy mindeddig rejtve maradt BENNÜNK REJLŐ okát. Ez a bőr mélyrétegében lévő belső öregítő tényező megállás nélkül szabadgyököket termel, és egyre intenzívebben a kor előrehaladtával. Ám a napsugárzással ellentétben ez elől nem lehet elbújni. Mennél több a szabadgyök, annál jelentősebb a bőr károsodása, megjelennek a ráncok, a bőr megereszkedik, elszíneződik, foltosodik és az öregedés további látható jelei jelennek meg rajta. Kizárólag a Nu Skin® függő SZABADALOMMAL rendelkező ageLOC™ technológiája képes lelassítani a szabadgyökök termelődését közvetlenül a forrásuknál, ezáltal lehetővé téve Önnek, hogy kezében tartsa bőrének jövőjét! Engedje hát, hogy tudományos eredményeink az Ön szépségének titkává váljanak és az ageLOC™ technológiát alkalmazó Galvanic Spa™ Facial Gels (Arckezelő gélek) segítségével valódi kora örökre rejtve maradjon!

Mitől néznek ki egyesek természetesen fiatalabbnak valódi koruknál?

A válasz egy nemrégiben a Nu Skin® kutatói és független tudósok által végzett kutatásban rejlik, amelynek során feltárták az öregedés bennünk rejlő forrását, egy a sejtek felszínén található enzimet.  Ennek az arNOX néven ismert láthatatlan enzimnek a működése egyre fokozódik, ezáltal felgyorsítja az öregedést. Továbbá, tevékenysége a kor előre haladtával növekszik, és egyénenként eltérő lehet. A napsugárzással és a szennyező anyagokkal ellentétben nincs mód elrejtőzni az arNOX által okozott károk elől!

Egy nemrégiben a Stanford Egyetemen (USA) végzett kutatás** kimutatta, hogy az alacsony arNOX szinttel rendelkezők klinikai szempontok szerint értékelve átlagosan hét évvel fiatalabbnak néznek ki a koruknál. Ellenben azok, akiknek szervezetében magas az arNOX enzim szintje, átlagosan hét évvel idősebbnek tűnnek tényleges életkoruknál. Ez azt jelenti, hogy az enzim alacsony aktivitása fiatalosabb külsőt eredményezhet.

A Nu Skin® megtalálta a megoldást az enzim elleni küzdelemben, ez az ageLOC™ technológia összetevők egy olyan keveréke, amely a forrásánál lassítja le az öregedés látható jeleinek megjelenését!